Smeeters - seznamka bez trapnosti?

14.08.2014 22:58

Zdá se to jako normální pátek. Domluvíte se se dvěma kamarádkami nebo dvěma kamarády, že razíte do baru. A v něm potkáte další tři lidi, se kterými si máte co říct. Večer je super, užíváte, povídáte, bavíte se... a třeba si někdo s někým dokonce padne do oka.

Tady už ta normálnost končí - pokud jste četli Jak sbalit holku ve třech krocích, pochopíte. Není moc běžný potkat v baru partu se stejnýma zálibama, "nedejbože" životníma názorama, jako máte vy. Možná za to může vaše náročnost, vzdělání nebo základní hygienický návyky... Ale ten pocit, že nejste kus masa a prostě vedete NORMÁLNÍ LIDSKÝ ROZHOVOR v baru je sakra výjimečnej. A kopec srandy k tomu, co víc si přát... ;)

Že by svitla naděje, i když za prachy? V ČR se objevila nová sociální síť Smeeters. Něco mezi couchsurfingem, rande na slepo a normální party. Zaregistrujete se, dáte dohromady partu tří holek/kluků a jdete se bavit s další trojicí, co vám Smeeters vybere. Za 333 Kč na osobu (v tom máte drink, vybranou partičku i předem určenej bar).

hodíme se k sobě miláčku? trn z paty, motivace, recenzeZavání to lehce přetechnizováním... Skoro jako ve filmu Hodíme se k sobě, miláčku?, kde Brejchový a Brodskýmu musí vybrat toho nej partnera počítač. V 70. letech sci-fi, teď už ani moc ne. :)

Nemůžu si ale pomoct, mně to prostě nadchlo. Smeeters sice vůbec neznám, nevím, jakým způsobem vybírají jednotlivé skupiny, ani jsem nezažila jednu jednou schůzku (a ani mi neplatí za propagaci ;) ). Jen ten nápad mi pro dnešní svět přijde geniální. Milionkrát lepší než seznamovací vagón v metru.

Řada z vás nemá problém se seznámit. Já jo. Jsem asi moc introvertní, nenávistná, kritická a bůhví co ještě. Jenže nejsem zdaleka sama.

Ano, je smutný, že pro seznámení potřebujeme sociální sítě a ještě za to platíme. Na druhou stranu dneska se platí za zážitky, no ne? Že se v baru sejdete s partou lidí, se kterými máte něco společného - za peníze -, je na jednu stranu zvrácený. A na stranu druhou, nebude z toho víc historek/přátelství/romancí/manželství/dětí než z klasických seznamek? Štěstíčku se má jít naproti...:P

foto: https://ulice--serial.webnode.cz/web/nej-vanoce-ulice/tv-program/

 

Kam dál na Trnu z paty?

Jak sbalit holku ve třech krocích
Nakoukněte lidem do života, cestujte jinak

Super nápad, nebo blbina? Šli byste do toho?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.