Jak sbalit holku ve třech krocích

16.03.2014 11:34

Tohle je krátký, ale apelující manuál pro všechny kluky, kteří oslovují... pardon... kteří se SNAŽÍ oslovit holky v baru nebo hospodě. A divěj se, proč jdou domů pokaždý sami.

Trn z paty recenze motivačních knih: jak sbalit holkuMám krásné a chytré kamarádky. Málokdy se stane, že by se k nim v baru někdo nepřipojil s frází typu "Ahoj, můžeme si přisednout?" To, co pak následuje, ale bývá dost nářez. Mladý kluci se totiž neumějí s holkou bavit. A - teď lehce pragocentrická poznámka - podle zkušeností je situace na vesnicích daleko "kritičtější" než ve městech! Ne že tam by to byla nějaká sláva...


Je jedno, jestli hledáte vztah nebo jen povyražení, ale prosím vás - dejte těm holkám najevo, že se o ně zajímáte. Jak?

 1) Ptejte se. Nemluvte jen o sobě (!!!) a rozvíjejte rozhovor otázkami. Tak akorát, aby to nevypadalo jak výslech. Na každou praktickou otázku položte jednu emoční - když vám řekne, co studuje, ptejte se, jestli ji to baví. Ptejte se na její koníček, rodinu, kamarádky. Řekne vám po pár sklenkách leccos a vy poznáte, jestli je to slepice nebo máte něco aspoň společnýho.

Chápu, že s určitým "záměrem" večera je to asi fuk, ale i tak... díky tomu na vás bude vzpomínat jako na toho milýho a empatickýho kluka. Možná je to totiž poprvý a naposled, co k ní byl někdo takhle pozornej.

2) Poslouchejte. Nečumte do blba, ale na ní. Hltejte, co říká. Na základě toho se ptejte na emoční otázky. A bacha na řeč těla. Rozvalenej posed s nohama od sebe a pívem v ruce není to pravý.

3) Kupte drink. Někomu tohle přijde moc prvoplánový, ale funguje to jako vstupenka. :) Nezatracujte nás za to. Prostě z toho vyvodíme, že stojíte jen a jen o nás. Málokdo je takovej vytrvalec/zoufalec, že takových pokusů absolvuje za večer šest. No i když....

Nekupujte whisku, pokud si o ni slečna přímo neřekne, nebo cokoliv, co ji sklátí nikoliv k vám do postele, ale k záchodový míse. Otázka "Máš ráda Baileys/Malibu/cokoliv sladkýho nebo dražšího, co si ona nekoupí?" je vítána.


To je i důvod, proč mají starší chlapy u holek úspěch - nejde o počet drahejch drinků, ale o to, že už na tyhle věci přišli!

Proto prosím za všechny nezadané slečny - netrapte je a ani sebe! Pomožte jim do kabátu. Usmívejte se. Nevyprávějte jim o své bývalé přítelkyni. Nevyprávějte ani o konzervách, motorech nebo genetických mutacích (true story). Nevolejte jim na záchod, když si jen odskočily. A nebuďte překvapení, když se vás na nic nezeptají. Pravděpodobně jsou v šoku z toho, že se o ně někdo opravdu zajímá.


P.S. Ráda si přečtu nějaký návod od kluků pro holky. :)


foto https://justfunny.cz/index.php?kat=10&id=2330

Jaký nejblbější pokus o balení jste zažili/y? :)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.